Mini incarcator vertical Bawoo 330 stage 5

Cere ofert─â

Detalii tehnice

Sarcin─â de lucru
1050 kg
Sarcin─â maxim─â
2210 kg
Greutate opera╚Ťional─â
3350 kg
Control deplasare și încărcător cu Joystick
similar SJC
Cupă încărcător standard
0,5 mc
├Än─âl╚Ťimea maxim─â la bol╚Ťul cupei
2962 mm
Inaltimea maxima de lucru
3880 mm
Sistem de autonivelare cup─â la ridicare
inclus
Instalatie hidraulica auxiliara standard
inclus
Cabina inchisa, ventilata si incalzita
inclus
Indicatoare direc╚Ťie
inclus
Girofar si priza 12V
inclus
Aer conditionat
optional
2 viteze deplasare
optional
Fabricat în
Coreea
GARANTIE - prima conditie indeplinita
24 luni sau 2000 de ore

Descriere

Mini ├«nc─ârc─âtoare Bawoo, de fabrica╚Ťie Coreea de Sud, serie de utilaje bune ╚Öi fiabile, proiectate ╚Öi construite cu grij─â de mai bine de 30 de ani.

├Äntr-o pia╚Ť─â tot mai invadat─â de mini ├«nc─ârc─âtoare made in China, replicate ╚Öi adaptate dupa m─ârci de utilaje consacrate, ├«ns─â f─âr─â a reu╚Öi s─â le ating─â eficen╚Ťa ╚Öi randamentul, mai ales la consumul de combustibil ╚Öi for╚Ťa de trac╚Ťiune, cu instala╚Ťii electrice subdimensionate, neprotejate corespunz─âtor, mai ales la ap─â ╚Öi f─âr─â un parcurs de fabrica╚Ťie bine documentat, ce face extrem de dificil─â identificarea pieselor, chiar de distribuitorii locali – Mini ├«nc─ârc─âtoarele Bawoo includ cele mai noi dot─âri ╚Öi echip─âri disponibile pentru aceast─â clas─â de utilaje.

Control al direc╚Ťiei ╚Öi al ├«nc─ârc─âtorului┬ácu joystick, sistem de deplasare cu 2 viteze, sistem de auto nivelare, instala╚Ťii cu debit hidraulic m─ârit cu p├ón─â la 150 lpm, inclusiv bra╚Ť ├«nc─ârc─âtor extensibil.

Performan╚Ťa ├«nc─ârc─âtoarelor Bawoo este atestat─â ╚Öi de testele ├«ndelungate ╚Öi solicitante la care sunt supuse ├«nainte de lansare, astfel c─â o echipare cu un nou tip de motor dureaz─â p├ón─â la 2 ani┬áfa╚Ť─â de┬á 1-2 luni ├«n cazul produc─âtorilor chinezi.

Grija pentru fiabiltate ╚Öi performan╚Ť─â, prezent─â ├«n toat─â gama de Mini ├«nc─ârc─âtoare Bawoo este evident─â. Astfel mini ├«nc─ârc─âtoarele au ├«n dotarea standard cele mai mari radiatoare din pia╚Ť─â, iar lucrul ├«n mediul cu temperaturi ├«nalte sau cu ata╚Öamente hidraulice mari sau ├«n mediul cu praf, nu mai reprezint─â o problem─â, utilajele pot lucra f─âr─â pauze, la performan╚Ť─â maxim─â.

Un alt sistem demn de men╚Ťionat este cel al filtr─ârii triple, menit s─â capteze ╚Öi cele mai mici particule, astfel ├«nc├ót motorul, transmisia ╚Öi sistemul hidraulic s─â func╚Ťioneze f─âr─â avarii ani ├«n ╚Öir. ├Än plus, toate mini ├«nc─ârc─âtoarele Bawoo sunt protejate de un sistem de acoperire prin electrodepunere, care sigileaz─â complet fiecare component─â metalic─â ╚Öi ofer─â un grad superlativ de protec╚Ťie ├«mpotriva deterior─ârii ╚Öi coroziunii.

Sistemul de transmisie al mini ├«nc─ârc─âtoarelor Bawoo este ╚Öi el unul deosebit de fiabil, bazat pe componte Bosch-Rexroth, cu doar 2 hidromotoare – c├óte unul pentru fiecare parte, cu chesoane cu lan╚Ťuri imersate ├«n ulei. ╚śi aici inova╚Ťia produc─âtorului este excelent relevat─â de sistemul de ├«ntindere al lan╚Ťurilor, astfel c─â, p├ón─â ╚Öi pentru utilaje cu multe ore de func╚Ťionare, cu lan╚Ťuri uzate ╚Öi alungite, este posibil─â reglarea pentru a continua lucrul f─âr─â zgomote ╚Öi vibra╚Ťii nedorite.

Mini ├«nc─ârc─âtorul Bawoo 330 T4 este un real exemplu de inova╚Ťie ╚Öi performan╚Ť─â. La o greutate proprie de doar 3.350 kg are o sarcin─â de lucru de 1.050 kg.
Mini incarcator vertical Bawoo 330 stage 5 se distinge ╚Öi prin sistemul de ridicare vertical─â. Aceast─â facilitate combinat─â cu sistemul de auto nivelare┬á sunt foarte utile la activit─â╚Ťiile de ├«ncarcare ╚Öi lucrul cu m─ârfuri paletizate.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Motor
Turbo-Diesel, r─âcit cu ap─â, KUBOTA V3307
Norma de poluare Stage 5, fara Adblue
4 cilindri în linie
Capacitate 3331 CC
Cuplu maxim 265 Nm /1500 rpm
Putere motor 74CP /2600 rpm

Cabina
Certificată ROPS/FOPS (protejată la cădere de obiecte și de răsturnare)
Încălzită și ventilată
Geamuri laterale culisante
Izolat─â fonic fa╚Ť─â de compartimentul motor
Aer condi╚Ťionat (*op╚Ťional)
Priz─â 12v
Control deplasare și încărcător cu Joystick -uri
Control dublu accelera╚Ťie, pedal─â ╚Öi manet─â

Sistem hidraulic
Pomp─â cu pistoane axiale Bosch Rexroth
Debit 91 lpm /190 bar presiune
Rezervor hidraulic 108l
Instala╚Ťie hidraulic─â auxiliar─â
Instala╚Ťie hidraulic─â cu debit m─ârit 130 lpm/230 bar (*op╚Ťional)

Transmisie
Hidrostatic─â cu 2 hidromotoare Poclain
Sistem antrenare ro╚Ťi cu lan╚Ťuri imersat ├«n ulei (pe fiecare parte)
Ac╚Ťionare 4×4
Anvelope 12×16.5
Vitez─â maxim─â de deplasare 12 km/h

Sistem electric
Baterie 12V – 100AH
Alternator 12V – 100AH
Lumini de lucru – 2 frontale, 1 spate
Avertizor sonor la mersul cu spatele

Cote de gabarit
Lungime inclusiv cup─â 3520 mm
L─â╚Ťime 1810 mm
├Än─âl╚Ťime 2064 mm

Video

Mini incarcator vertical KSM 330 STAGE 5