Despre KSM

expertul tău în utilaje

KSM Lead a luat ființă în 2006 și a beneficiat încă de la început de „experiența americană” a mangementului inițial în modul de a face afaceri în România. Compania s-a consolidat și a ajuns la rezultate excepționale chiar în apogeul anilor de criză, iar în anul 2015 chiar a ocupat locul II în domeniul distribuției utilajelor de construcții. Dorința de a face lucrurile mai bine și de a avea trasabilitate pentru orice relaționare cu clienții companiei a impus adoptarea standardului de calitate ISO 9001:2008 în anul 2015 și recertificarea lui ulterioară an de an.

Compania a mizat, pe lângă vânzarea utilajelor, și pe oferirea serviciilor conexe la standarde ridicate, așa că a investit masiv în dotări tehnice, a făcut noi angajări, a investit în pregătirea angajailor și a demarat proiectul unui nou sediu în Brașov.

În anul 2016 managementul companiei a cooptat un nou director tehnic, cu 10 ani experiență în domeniul vânzărilor de utilaje și mentenanță, iar compania a demarat un amplu proces de investiții în departamentul service pentru a putea aborda și lucrări complexe precum reconstrucții motoare, recondiționări pompe hidraulice, alezări.

ce facem

  • Vindem o gamă mare și variată de utilaje, noi sau uzate, de la producători renumiți. La solicitarea clienților noștri putem livra și utilaje la comandă.

  • Vindem toată gama de atașamente pentru utilajele de construcții și agricole, peste 1000 de atașamente disponibile. Dacă aveți utilajul și ne spuneți ce vreți să faceți cu el, 99% vă putem consilia și furniza atașamentul potrivit.

  • Putem livra orice piesă pentru utilajele de construcții de la principalii producători. Avem la dispoziție programele specializate ce ne ajută să identificăm piesa dorită.

parteneri